Днес и аз свалих коричките с пищялките след като лявата въобще не работеше, а дясната започна да свири произволно. Свалянето беше лесно, след това отидох в Аудиомания директно с коричката и пищялката на нея. Там ми извадиха едни Блаупункт, на които пишеше на първо място в списъка с коли "Алфа 156" и след това за около 15 минути момчето махна обръчето със старите, сложи новите директно, без обръчето в коричката и ги лепна с някаква прозрачна смола, която разтопи с поялника. След това резна кабелчетата на новите и ги запои към буксата и фиксира буксата пак отзад със същата смола. За труда за двете ми взеха ЕДИН лев и общо всичко направи 30... Но наистина разликата е голяма. Ако някой се интересува ще изкопая кутийката от багажника да му кажа модела.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пищялки
Collapse
X
-
скоро слагах бас-каса и усилвател, много съм доволен от тези момчета - фирмата се казва "Автозвук" и се намира на "Руски"N10 (под канала в новата кооперация), щях да сменям и предните говорители с пищялките, но пръснах досъа пари по ремонт на ходовата част и остава за по-нататък новите колонки
Comment
-
Продължавам да си блъскам главата с тая пищялка. Така и не мога да махна пластмасовият пръстен (леглото), където лежи.
Иначе пищялката е това на снимките.
Също ме интересува дали има начин това чудо да се ремонтира, защото да намеря подобна е мисия невъзможна.
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebПродължавам да си блъскам главата с тая пищялка. Така и не мога да махна пластмасовият пръстен (леглото), където лежи.
Иначе пищялката е това на снимките.
Също ме интересува дали има начин това чудо да се ремонтира, защото да намеря подобна е мисия невъзможна.
Първоначално публикувано от търтейне се ремонтират
купи си продават се
А иначе трябва да се отблокира контрата и да се завърти пласмасовия пръстен на който е монтирана пищялката. Обаче нямам как да ви го обясня с думи... огледайте добре зъбчетата и как е направено! На моята имаше мисля и стрелка на къде трябва да се завърти при монтаж... т.е. въртите в обратната посока. Това последното не съм на 100% сигурен... но имаше някакви знаци в това съм сигурен.
Здраво натискане не трябва. Аз лично си порязах единия пръст на закривените ушички на мрежичката, т.е. и "кръв и проляхме"
Comment
-
Това ми е оригиналната пищялка ... по-точно лявата, дясната си свири. Искам или да я сменя или да я ремонтирам. Търсих в 1-2 магазина, ама удрям на камък. Заради това ми мина през главата да я ремонтирам, ама ако не става, продължавам с търсенето и това е ...
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebТова ми е оригиналната пищялка ... по-точно лявата, дясната си свири. Искам или да я сменя или да я ремонтирам. Търсих в 1-2 магазина, ама удрям на камък. Заради това ми мина през главата да я ремонтирам, ама ако не става, продължавам с търсенето и това е ...
Ужас вгледах се по внимателно в снимките... Вие сте извадили само магнита на високочестотния говорител... Съжалявам мисля, че колегата е прав и ще трябва да си купите нови... вече не могат да се ремонтират предполагамДано не са много скъпи!
Проверете в Александър Ауто... пращат с куриер и наложен платеж, само оригинални части на оригинални цени!
Comment
Comment